openingstijden

PlanUwAfspraak

Over ons

SkinLogic is gespecialiseerd in Pedicure en huidverzorging. Bij mij kunt u terecht voor pedicurebehandelingen, gezichtsbehandelingen en verschillende ontharingstechnieken. Zowel mannen als vrouwen zijn in de salon in Kaatsheuvel welkom.

In de salon kunt u op uw gemak genieten van eerlijk en deskundig advies, zorgvuldig uitgevoerde behandelingen en een ontspannen sfeer. De salon is van alle gemakken voorzien: persoonlijke aandacht staat centraal. Als gediplomeerd pedicure/schoonheidsspecialiste in Kaatsheuvel bent u bij mij aan het juiste adres voor behandelingen op maat.

 

Over Christa van Kuik

Ik, Christa van Kuik, moeder van twee kinderen. 12 jaar geleden ben ik begonnen als ontharingsspecialiste bij een franchisebedrijf. Daar heb ik verschillende opleidingen gevolgd, daarnaast ben ik afgestudeerd als schoonheidsspecialiste en pedicure en volg bij Cenzaa trainingen om gezichtsbehandelingen en diverse andere schoonheid en massagebehandelingen goed uit te kunnen voeren. Na twee jaar bij het franchisebedrijf te hebben gewerkt heb ik besloten mijn vleugels uit te slaan en voor mezelf te beginnen. Ik wilde niet zomaar een salon zijn, maar mijn behandelingen afstemmen op de wensen van de cliënt.

Als pedicure/schoonheidsspecialiste in de omgeving van Kaatsheuvel wil ik mijn cliënten kwaliteit en resultaat bieden, tegen een betaalbare prijs. Hiervoor volg ik ook de ontwikkelingen in de ontharingsbranche op de voet, evenals in de specialisaties die daarmee samenhangen. Om die reden ben ik me ook gaan verdiepen in de nieuwste ontharingstechniek: SHR ontharen. Deze behandeling vult het assortiment aan en draagt bij aan optimale resultaten.

 

Een combinatie van vakkennis en vertrouwen

In mijn schoonheidssalon worden pedicurebehandelingen schoonheidsbehandelingen en ontharingsbehandelingen vakkundig uitgevoerd. De omgang met onze cliënten vind ik daarbij erg belangrijk. Ik streef dan ook naar open en eerlijke communicatie, en zal het vertrouwen dat u in mij stelt te allen tijde respecteren. Ik geloof in onze methodes. Ik heet u van harte welkom in de salon!