openingstijden

PlanUwAfspraak

Pedicure

Desinfecteren van de voet

Knippen van de nagels

Ingroeiende en/of schimmelnagel behandelen

Voet mechanisch afwerken met nattechniek

Nagelomgeving schoonmaken

Kloven verwijderen

Korte massage met voetencreme

Lasertechniek/kalknagels

Kuurbehandelingen

Een gezonde en vitale huid begint met het aanpakken van huidproblemen. Kies voor de beste op maat gemaakte Cenzaa kuurbehandelingen in onze salon. Deze Skin Solution behandelingen werken doeltreffend bij huidproblemen. Een dieptereiniging voor uw huid met effectieve huidverzorgingsproducten, afgestemd op uw huidwensen.

 

High-end behandelingen, afgestemd op uw huid

SkinLogic is gespecialiseerd in diverse kuurbehandelingen voor uw huid. Innovatieve high-end behandelingen waarmee u een gezonde en vitale huid creëert. Deze kuurbehandelingen dagen de huid uit en gaan verder waar andere behandelingen stoppen. Uw huid zal zich actief vernieuwen, wat zorgt voor maximale huidverbetering. Heeft u bijvoorbeeld last van couperose, acne, rimpelvorming of contourverbetering? SkinLogic helpt u graag.

In onze salon wordt uw huid optimaal verzorgd. Therapeutische bindweefselmassages, diverse zuren, revolutionaire kuren en innovatieve PCN2 formules pakken uw huid aan en zorgen ervoor dat huidproblemen effectief worden behandeld.

 

Onze behandelingen

Al onze kuurbehandelingen zijn uniek en dragen bij aan huidverbetering en huidverjonging. Elke kuurbehandeling wordt uitgevoerd inclusief gratis intakegesprek, huiddiagnose en huidadvies voor maximaal resultaat. Daarnaast ontvangt u bij elke behandeling één van onze eigen Cenzaa huidverzorgingsproducten.

 • Skin Bootcamp

Een boostkuur van 4 behandelingen (45 minuten), inclusief Cenzaa Energetic Power.

 • Say Goodbye to…wrinkles

Kuur van 6 behandelingen (45 minuten), inclusief Cenzaa Advanced Skincare box.

 • Control your skin

Kuur van 6 behandelingen (45 minuten), inclusief Cenzaa 24H Crème (Silk Tenderness).

 • Fresh & Clean skin

Kuur van 6 behandelingen (30 minuten), inclusief Cenzaa Rise & Shine Cleanser.

 • Illuminating Treatment

Kuur van 8 behandelingen (45 minuten), inclusief Cenzaa Illuminating Masq.

 • For your lips & eyes only

Kuur van 6 behandelingen (30 minuten), inclusief Cenzaa Lip Plump It Up.

 • Bye botox, welcome ultimate skinkuur

Kuur van 6 behandelingen (30 minuten), inclusief Cenzaa Advanced Skincare box.

Cenzaa Meda

De Cenzaa Weda is een reinigende gezichtsbehandeling met een duur van 90 minuten. Eeuwenoude Indiase beautyrituelen worden gebruikt om de huid weer zacht te maken. Tijdens de behandeling wordt uw gezicht onder handen genomen, waarbij geuren centraal staan. Een unieke Cenzaa geurreis, waarbij uw gezicht optimaal wordt verwend voor effectieve huidverbetering. De beste beloning voor uw huid.

Tijdens de Weda behandeling wordt er een huiddiagnose gemaakt voor een individueel advies op maat. U geniet van een korte ontspanningsmassage, waarna uw huid wordt gereinigd met een dieptereiniging en milde peeling. Ook reinig ik uw huid middels een diep reinigend masker om onzuiverheden te verwijderen. Een doorbloedingsmasker wordt gebruikt om uw huid fris en zacht aan te laten voelen, waarna meerdere massages de doorbloeding optimaliseren. De gezichtsbehandeling eindigt met het aanbrengen van een serum en dag- of nachtverzorging.

 

Knisperend genieten

Deze verrassende wellnessbehandeling houdt niet op bij de verzorging van uw gezicht. Tijdens de behandeling worden ook uw benen en voeten meegenomen. U geniet van een luxe massage, waarbij de benen en voeten worden gescrubd en gemasseerd. Dit gebeurt middels knisperende bundels die gevuld zijn met zeezout, kruiden en warme Cenzaa Sensations Oils. Ultiem genieten doet u bij SkinLogic!

Moments

Ultiem genieten doet u met de Cenzaa Moments wellnessbehandeling. Deze luxe en exclusieve gezichtsbehandeling duurt 90 minuten, waarin uw gezicht en lichaam optimaal worden verwend middels massages en reinigingen voor maximale opname van de werkstoffen. Een stralende teint is het gevolg. Ervaar de luxe massagetechnieken en geniet nog lang na van de huidverbeterende effecten van het revolutionaire PCN2 systeem.

 

Ga op uw eigen geurreis

De Cenzaa Moments behandeling is een bijzonder ontspannende behandeling met unieke geurreis. Hét moment waarop uw huid verandert. Tijdens deze behandeling worden uw voeten gereinigd in een voetbadje waarin etherische oliën zijn gegoten. U ontvangt een persoonlijke huidanalyse, waarna uw huid dubbel wordt gereinigd middels een milde peeling en een zuiverend masker. Een doorbloedingsmasker zorgt voor een betere doorbloeding van uw huid, waarna meerdere massages worden uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn een drukpuntmassage, korte nekmassage, onderbeenmassage en een Lomi massage, die wordt uitgevoerd door de onderarmen op uw armen, schouders en decolleté te wrijven.

Ter afsluiting van de behandeling wordt uw gezicht verwend met een serum, oogcrème, dag- of nachtverzorging en een decolletécrème. Meer weten over onze unieke Cenzaa gezichtsbehandelingen of direct een afspraak inplannen? SkinLogic staat voor u klaar!

Cenzaa Impressions

Ga op ontdekking tijdens de Cenzaa Impressions behandeling in de salon. De Impressions behandeling is een ideale kennismakingsbehandeling van 75 minuten, waarbij u kennismaakt met de producten van onze Cenzaa lijn. Tijdens de behandeling staat reiniging van uw huid centraal, waarbij peelings, stoom en zuiverende maskers worden gebruikt. Dé ideale balans tussen Cleansing en Well-being met het revolutionaire PCN2 systeem.

 

Maximale huidverbetering

De Cenzaa Impressions is een behandeling waarbij u helemaal tot rust komt en waarbij uw gezichtshuid optimaal wordt gereinigd. De behandeling bestaat uit een unieke geurreis en begint met het doen van een persoonlijke huidanalyse. Op basis daarvan wordt een behandelplan opgesteld voor uw huid. Uw huid wordt gereinigd middels een milde peeling, waarna stoomdamp wordt gebruikt voor grondige reiniging. Ook een zuiverend masker draagt bij aan het verwijderen van onzuiverheden.

Nadat uw huid is gezuiverd, masseer ik uw huid voor een goede doorbloeding. Dit zorgt ervoor dat uw huid zichzelf goed vernieuwt. Vervolgens wordt er een serum aangebracht, evenals een oogcrème en een dag- of nachtverzorging. Een Lomi armmassage waarbij uw armen, schouders en decolleté onder handen worden genomen middels het gebruik van de armen, sluit de behandeling af.

Advanced Skincare

Een stralende en gezonde huid wil iedereen. De vraag naar intensieve behandelingen en producten die de huid verbeteren groeit dan ook exponentieel. SkinLogic is gespecialiseerd in huidverzorging en huidverbetering en biedt luxe behandelingen voor effectieve resultaten.

 

Ultiem genieten

De Advanced Skincare behandeling biedt 100% doeltreffende huidverbetering, met bijbehorende producten die uw huid extra verwennen. Gun uzelf een mooie én gezonde huid met de luxe Cenzaa Skincare box. Een perfecte try-out die is gebaseerd op het 6 stappen huidverbeteringsprogramma van Cenzaa. Tijdens deze behandeling maakt u kennis met Cenzaa producten. Deze Wanna Be a Vip behandeling is een gezichtsbehandeling van 45 minuten, waarbij u als cliënt een luxe cadeaubox ontvangt met daarin 7 miniaturen, afgestemd op uw huid.

Huidverzorging en huidverbetering eindigen niet bij een Advanced Skincare behandeling in onze salon. 50% van het resultaat wordt geboekt tijdens deze behandeling en 50% door thuisgebruik van de 6 stappen van het Cenzaa programma.

 

Cenzaa 6 stappenplan

Hoeveel aandacht moet u aan uw huid besteden? Hoe houdt u uw huid jong en mooi? De basis voor ultieme huidverzorging bestaat uit zes stappen.

 1. Reinigen
 2. Dieptereiniging
 3. Complex
 4. 24H Crème
 5. Masker
 6. Beschermen

SkinLogic biedt u na elke behandeling een passend huidadvies aan de hand van het 6 stappenplan van Cenzaa.

Wellness Gezichtsbehandelingen

Geniet van maximale huidverbetering met Oosterse beleving bij SkinLogic. Een unieke ervaring, waarbij persoonlijke behandelingen centraal staan. In de salon in Kaatsheuvel geniet u van luxe en onderscheidende gezichtsbehandelingen. Een logische keuze voor uw huid begint bij tijd voor uzelf. Maak tijd voor rust en laat uw huid verzorgen door een specialist. SkinLogic geeft u graag de persoonlijke aandacht en maakt van elke behandeling een ware traktatie voor u en uw huid.

 

Onze gezichtsbehandelingen

Voor een extra ontspannen sfeer geniet u bij binnenkomst van een heerlijk theeritueel en ontspannende geurreis. De gezichtsbehandelingen worden volledig afgestemd op uw individuele huidtype en behoeftes om zo optimaal resultaat te behalen.

Een unieke kennismakingsbehandeling van minimaal 45 minuten waar Wellness & Huidverbetering hand in hand gaan.

Een ontspannen behandeling op maat, van 60 minuten, voor optimale huidverbetering.

Een 90 minuten durende luxe gezichtsbehandeling met huidverbeterende effecten.

Geniet van een betoverende massage met delicate geuren tijdens deze all-being gezichtsbehandeling van 90 minuten.

 • Cenzaa Seasons

Een bijzonder beautymenu dat elk seizoen speciaal wordt afgestemd op huidwensen, met een duur van minimaal 45 minuten.

SHR ontharen

Wilt u uw haar weg laseren, dan biedt SkinLogic uitkomst met SHR ontharen. SHR (Super Hair Removal) is één van de meest innovatieve ontharingssystemen op het gebied van definitieve ontharing. Het is een veilige, effectieve en pijnloze methode die uitermate geschikt is voor alle huid- en haartypes. De revolutionaire SHR-technologie zet nieuwe maatstaven neer voor een laserbehandeling ontharen. Gebruik deze technologische voorsprong en maak direct een afspraak!

 

Onze werkwijze

Veel laserbehandelingen voor ontharen maken gebruik van straling, die wordt opgenomen in het pigment, ook wel melanine genoemd. Licht wordt zo omgezet in warmte, waarna verhitting voorgoed haarzakjes vernietigt en de groei van nieuwe haren onmogelijk maakt. SHR richt zich maar oppervlakkig op melanine: het doel is voornamelijk het vernietigen van de stamcellen met nieuwe haren. SHR werkt op basis van een lage fluence, hoge optische energie en veelvoudige pulsen met een hoge repetitieratio van 10 Hz.

Uw haar weg laseren met SHR betekent dat uw stamcellen worden uitgeschakeld. Het eiwit van de stamcellen wordt aangepakt, waardoor ook donkere huidtypes succesvol kunnen worden behandeld. Uit de voedingswereld weten we dat proteïnen hun vitale eigenschappen verliezen als ze worden verhit tot boven 43 oC. De SHR-technologie laat iets vergelijkbaars zien, met een verwarming tot 45 oC van het behandeloppervlak. Het omliggende weefsel functioneert als energiereservoir, zodat het haarfollikel en de stamcellen de temperatuur van het omliggende weefsel overnemen. Na meerdere herhalingen, zowel verticaal als horizontaal, vormt er zich een oedeem rondom het follikel. Het resultaat? Succesvolle uitschakeling van stamcellen.

 

Beweging zorgt voor resultaat

SHR is berust om beweging. Dit betekent dat het handstuk over de behandelzone glijdt. De huid wordt verwarmd, terwijl de saffieren contactkoeling de epidermis beschermt. Weefselvocht en bloed, die niet mogen worden verhit, worden onbereikbaar gemaakt door lichte druk uit te oefenen op het handstuk. Wilt u meer weten over SHR haar weg laseren? Ik help u graag!

Tijdelijk ontharen

Overtollig haar is iets waar zowel vrouwen als mannen mee te maken hebben. Dit kan op uw lichaam zijn, maar ook op uw gezicht kunt u last hebben van overtollig haar. SkinLogic helpt u hier graag bij met diverse schoonheidsbehandelingen, waaronder tijdelijk ontharen. In de salon in Kaatsheuvel kunt u op uw gemak een ontharingsbehandeling ondergaan, waarbij kwaliteit en zorg centraal staan.

 

Ontharen in Kaatsheuvel en omgeving

SkinLogic biedt professionele behandelingen, die worden uitgevoerd door een gediplomeerd schoonheidsspecialiste. U kunt in de salon dan ook genieten van zorgvuldig uitgevoerde behandelingen in een ontspannen sfeer. Overtollig haar kan ik voor u verwijderen middels tijdelijke ontharingsmethodes, zoals epileren.

 

Epileren en verven

Wenkbrauwen bepalen in grootte mate de uitdrukking van het gezicht. SkinLogic kan uw wenkbrauwen epileren aan de hand van de vorm van uw gezicht. Het resultaat? Mooi gevormde wenkbrauwen! Daarnaast is het mogelijk om uw wenkbrauwen of wimpers te laten verven in de door u gewenste kleur. Onzichtbare wenkbrauwen worden zichtbaar en geven uw gezicht meer expressie.

Meer weten over de behandelingen? Hier vindt u de prijslijst omtrent tijdelijk ontharen & verven. Maak direct een afspraak voor ontharen in Kaatsheuvel en omgeving via de contactpagina.

Definitief ontharen

Wilt u op efficiënte en comfortabele wijze van uw overtollige haren afkomen? SkinLogic is gespecialiseerd in SHR laserontharingstechniek die een permanent resultaat heeft.

 

SHR 

SkinLogic biedt SHR ontharingstechniek aan, die definitief ontharen mogelijk maakt. Het is efficiënt, duurzaam en pijnloos, waarbij haarzakjes worden beschadigd. SHR is geschikt voor elk huidtype.

Kiest u voor permanent ontharen, dan heeft u gemiddeld tien tot vijftien behandelingen nodig om daadwerkelijk het gewenste resultaat te behalen. Wel ziet u na de eerste behandeling al verschil: na elke behandeling heeft u weer minder haar. Dit betekent dat u bij een volgende behandeling minder flitsen nodig heeft.