openingstijden

PlanUwAfspraak

Pedicure

Desinfecteren van de voet

Knippen van de nagels

Ingroeiende en/of schimmelnagel behandelen

Voet mechanisch afwerken met nattechniek

Nagelomgeving schoonmaken

Kloven verwijderen

Korte massage met voetencreme

Lasertechniek/kalknagels

Cenzaa Moments

De Cenzaa Moments is een reinigende gezichtsbehandeling met een duur van 60 minuten. Eeuwenoude Indiase beautyrituelen worden gebruikt om de huid weer zacht te maken. Tijdens de behandeling wordt uw gezicht onder handen genomen, waarbij geuren centraal staan. Een unieke Cenzaa geurreis, waarbij uw gezicht optimaal wordt verwend voor effectieve huidverbetering. De beste beloning voor uw huid.

Tijdens de behandeling wordt er een huiddiagnose gemaakt voor een individueel advies op maat. U geniet van een korte ontspanningsmassage, waarna uw huid wordt gereinigd met een dieptereiniging en milde peeling. Ook reinig ik uw huid middels een diep reinigend masker om onzuiverheden te verwijderen. Een doorbloedingsmasker wordt gebruikt om uw huid fris en zacht aan te laten voelen, waarna meerdere massages de doorbloeding optimaliseren. De gezichtsbehandeling eindigt met het aanbrengen van een serum en dag- of nachtverzorging.

 

Cenzaa 6 stappenplan

 

Hoeveel aandacht moet u aan uw huid besteden? Hoe houdt u uw huid jong en mooi? De basis voor ultieme huidverzorging bestaat uit zes stappen.

  1. Reinigen
  2. Dieptereiniging
  3. Complex
  4. 24H Crème
  5. Masker
  6. Beschermen

SkinLogic biedt u na elke behandeling een passend huidadvies aan de hand van het 6 stappenplan van Cenzaa.

Wellness Gezichtsbehandelingen

Geniet van maximale huidverbetering met Oosterse beleving bij SkinLogic. Een unieke ervaring, waarbij persoonlijke behandelingen centraal staan. In de salon in Kaatsheuvel geniet u van luxe en onderscheidende gezichtsbehandelingen. Een logische keuze voor uw huid begint bij tijd voor uzelf. Maak tijd voor rust en laat uw huid verzorgen door een specialist. SkinLogic geeft u graag de persoonlijke aandacht en maakt van elke behandeling een ware traktatie voor u en uw huid.

SHR ontharen

Wilt u uw haar weg laseren, dan biedt SkinLogic uitkomst met SHR ontharen. SHR (Super Hair Removal) is één van de meest innovatieve ontharingssystemen op het gebied van definitieve ontharing. Het is een veilige, effectieve en pijnloze methode die uitermate geschikt is voor alle huid- en haartypes. De revolutionaire SHR-technologie zet nieuwe maatstaven neer voor een laserbehandeling ontharen. 

 

Onze werkwijze

Veel laserbehandelingen voor ontharen maken gebruik van straling, die wordt opgenomen in het pigment, ook wel melanine genoemd. Licht wordt zo omgezet in warmte, waarna verhitting voorgoed haarzakjes vernietigt en de groei van nieuwe haren onmogelijk maakt. SHR richt zich maar oppervlakkig op melanine: het doel is voornamelijk het vernietigen van de stamcellen met nieuwe haren. SHR werkt op basis van een lage fluence, hoge optische energie en veelvoudige pulsen met een hoge repetitieratio van 10 Hz.

Uw haar weg laseren met SHR betekent dat uw stamcellen worden uitgeschakeld. Het eiwit van de stamcellen wordt aangepakt, waardoor ook donkere huidtypes succesvol kunnen worden behandeld. Uit de voedingswereld weten we dat proteïnen hun vitale eigenschappen verliezen als ze worden verhit tot boven 43 oC. De SHR-technologie laat iets vergelijkbaars zien, met een verwarming tot 45 oC van het behandeloppervlak. Het omliggende weefsel functioneert als energiereservoir, zodat het haarfollikel en de stamcellen de temperatuur van het omliggende weefsel overnemen. Na meerdere herhalingen, zowel verticaal als horizontaal, vormt er zich een oedeem rondom het follikel. Het resultaat? Succesvolle uitschakeling van stamcellen.

 

Beweging zorgt voor resultaat

SHR is berust om beweging. Dit betekent dat het handstuk over de behandelzone glijdt. De huid wordt verwarmd, terwijl de saffieren contactkoeling de epidermis beschermt. Weefselvocht en bloed, die niet mogen worden verhit, worden onbereikbaar gemaakt door lichte druk uit te oefenen op het handstuk. Wilt u meer weten over SHR haar weg laseren? Ik help u graag!

Tijdelijk ontharen

Overtollig haar is iets waar zowel vrouwen als mannen mee te maken hebben. Dit kan op uw lichaam zijn, maar ook op uw gezicht kunt u last hebben van overtollig haar. SkinLogic helpt u hier graag bij met diverse schoonheidsbehandelingen, waaronder tijdelijk ontharen. In de salon in Kaatsheuvel kunt u op uw gemak een ontharingsbehandeling ondergaan, waarbij kwaliteit en zorg centraal staan.

 

Ontharen in Kaatsheuvel en omgeving

SkinLogic biedt professionele behandelingen, die worden uitgevoerd door een gediplomeerd schoonheidsspecialiste. U kunt in de salon dan ook genieten van zorgvuldig uitgevoerde behandelingen in een ontspannen sfeer. Overtollig haar kan ik voor u verwijderen middels tijdelijke ontharingsmethodes, zoals epileren.

 

Epileren en verven

Wenkbrauwen bepalen in grootte mate de uitdrukking van het gezicht. SkinLogic kan uw wenkbrauwen epileren aan de hand van de vorm van uw gezicht. Het resultaat? Mooi gevormde wenkbrauwen! Daarnaast is het mogelijk om uw wenkbrauwen of wimpers te laten verven in de door u gewenste kleur. Onzichtbare wenkbrauwen worden zichtbaar en geven uw gezicht meer expressie.

Meer weten over de behandelingen? Hier vindt u de prijslijst omtrent tijdelijk ontharen & verven. Maak direct een afspraak voor ontharen in Kaatsheuvel en omgeving via de contactpagina.

Definitief ontharen

Wilt u op efficiënte en comfortabele wijze van uw overtollige haren afkomen? SkinLogic is gespecialiseerd in SHR laserontharingstechniek die een permanent resultaat heeft.

 

SHR 

SkinLogic biedt SHR ontharingstechniek aan, die definitief ontharen mogelijk maakt. Het is efficiënt, duurzaam en pijnloos, waarbij haarzakjes worden beschadigd. SHR is geschikt voor elk huidtype.

Kiest u voor permanent ontharen, dan heeft u gemiddeld tien tot vijftien behandelingen nodig om daadwerkelijk het gewenste resultaat te behalen. Wel ziet u na de eerste behandeling al verschil: na elke behandeling heeft u weer minder haar.