openingstijden

PlanUwAfspraak

Tijdelijk ontharen

Overtollig haar is iets waar zowel vrouwen als mannen mee te maken hebben. Dit kan op uw lichaam zijn, maar ook op uw gezicht kunt u last hebben van overtollig haar. SkinLogic helpt u hier graag bij met diverse schoonheidsbehandelingen, waaronder tijdelijk ontharen. In de salon in Kaatsheuvel kunt u op uw gemak een ontharingsbehandeling ondergaan, waarbij kwaliteit en zorg centraal staan.

 

Ontharen in Kaatsheuvel en omgeving

SkinLogic biedt professionele behandelingen, die worden uitgevoerd door een gediplomeerd schoonheidsspecialiste. U kunt in de salon dan ook genieten van zorgvuldig uitgevoerde behandelingen in een ontspannen sfeer. Overtollig haar kan ik voor u verwijderen middels tijdelijke ontharingsmethodes, zoals epileren.

 

Epileren en verven

Wenkbrauwen bepalen in grootte mate de uitdrukking van het gezicht. SkinLogic kan uw wenkbrauwen epileren aan de hand van de vorm van uw gezicht. Het resultaat? Mooi gevormde wenkbrauwen! Daarnaast is het mogelijk om uw wenkbrauwen of wimpers te laten verven in de door u gewenste kleur. Onzichtbare wenkbrauwen worden zichtbaar en geven uw gezicht meer expressie.

Meer weten over de behandelingen? Hier vindt u de prijslijst omtrent tijdelijk ontharen & verven. Maak direct een afspraak voor ontharen in Kaatsheuvel en omgeving via de contactpagina.