openingstijden

PlanUwAfspraak

Cenzaa Meda

De Cenzaa Weda is een reinigende gezichtsbehandeling met een duur van 90 minuten. Eeuwenoude Indiase beautyrituelen worden gebruikt om de huid weer zacht te maken. Tijdens de behandeling wordt uw gezicht onder handen genomen, waarbij geuren centraal staan. Een unieke Cenzaa geurreis, waarbij uw gezicht optimaal wordt verwend voor effectieve huidverbetering. De beste beloning voor uw huid.

Tijdens de Weda behandeling wordt er een huiddiagnose gemaakt voor een individueel advies op maat. U geniet van een korte ontspanningsmassage, waarna uw huid wordt gereinigd met een dieptereiniging en milde peeling. Ook reinig ik uw huid middels een diep reinigend masker om onzuiverheden te verwijderen. Een doorbloedingsmasker wordt gebruikt om uw huid fris en zacht aan te laten voelen, waarna meerdere massages de doorbloeding optimaliseren. De gezichtsbehandeling eindigt met het aanbrengen van een serum en dag- of nachtverzorging.

 

Knisperend genieten

Deze verrassende wellnessbehandeling houdt niet op bij de verzorging van uw gezicht. Tijdens de behandeling worden ook uw benen en voeten meegenomen. U geniet van een luxe massage, waarbij de benen en voeten worden gescrubd en gemasseerd. Dit gebeurt middels knisperende bundels die gevuld zijn met zeezout, kruiden en warme Cenzaa Sensations Oils. Ultiem genieten doet u bij SkinLogic!