openingstijden

PlanUwAfspraak

Cenzaa Impressions

Ga op ontdekking tijdens de Cenzaa Impressions behandeling in de salon. De Impressions behandeling is een ideale kennismakingsbehandeling van 75 minuten, waarbij u kennismaakt met de producten van onze Cenzaa lijn. Tijdens de behandeling staat reiniging van uw huid centraal, waarbij peelings, stoom en zuiverende maskers worden gebruikt. Dé ideale balans tussen Cleansing en Well-being met het revolutionaire PCN2 systeem.

 

Maximale huidverbetering

De Cenzaa Impressions is een behandeling waarbij u helemaal tot rust komt en waarbij uw gezichtshuid optimaal wordt gereinigd. De behandeling bestaat uit een unieke geurreis en begint met het doen van een persoonlijke huidanalyse. Op basis daarvan wordt een behandelplan opgesteld voor uw huid. Uw huid wordt gereinigd middels een milde peeling, waarna stoomdamp wordt gebruikt voor grondige reiniging. Ook een zuiverend masker draagt bij aan het verwijderen van onzuiverheden.

Nadat uw huid is gezuiverd, masseer ik uw huid voor een goede doorbloeding. Dit zorgt ervoor dat uw huid zichzelf goed vernieuwt. Vervolgens wordt er een serum aangebracht, evenals een oogcrème en een dag- of nachtverzorging. Een Lomi armmassage waarbij uw armen, schouders en decolleté onder handen worden genomen middels het gebruik van de armen, sluit de behandeling af.